Bewuste keuzes maken, Persoonlijke ontwikkeling, Uitjebubbel.nl

Hoe fantasie werkelijkheid werd

De jaren daarna waren mooi en intens. Ik studeerde af als Master in de Psychologie. Met de verwachtingen vanuit mijn omgeving op mijn schouders, besloot ik toch geen psycholoog te worden. In plaats daarvan reisde ik de liefde achterna naar Thailand, Canada en Bali. Ik leerde snowboarden tijdens drie winterseizoenen als chalet meisje in Oostenrijk, ik leerde surfen in Portugal en werkte op campings in België, Frankrijk en Italië. Uiteindelijk verloor de liefde het van de afstand. Mezelf verdedigend bij de keuzes die ik maakte stond ik steeds opnieuw alleen aan de voet van een nieuw avontuur en fantaseerde ik over een maatje met dezelfde ideeën over het leven of een camper(tje) als vaste thuisbasis. Ik had een fantastisch leven maar ik miste een stukje stabiliteit.

Zoals het hoort

Na een verdrietig 2014 besloot ik na een laatste seizoen in de sneeuw en op de camping niet meer te vechten tegen de verwachtingen en goedbedoelde adviezen. Ik legde me neer bij de rust van een degelijk leven. In september 2015 kreeg ik een fulltime baan op kantoor in Nederland en niet veel later vond ik een huisje in de natuur waarvoor ik een huurcontract voor minimaal een jaar tekende. ‘Helemaal zoals het hoort’, was mijn stabiele basis voor een gelukkig leven gelegd.

Fantasie werd werkelijkheid

In april 2016 ontmoette ik mijn huidige vriend. Een vrije vogel, ZZP-er in een praktisch beroep, snowboarder en surfer met zelf gebouwde camper, die werkt als het hem uitkomt en vooral doet waar hij zin in heeft. Mijn fantasie is werkelijkheid geworden.

Authentiek leven

Met mijn liefde als stabiele factor, zijn mijn verlangens naar een authentiek leven, met mijn eigen dromen van geluk als drijfveer, groter dan ooit. Onder het toeziend oog van lifecoach Phil werk ik daarom hard aan het vormgeven van mijn droomleven en zet ik mijn eerste stappen op de weg daar naartoe.

Vanaf nu doe ik verslag van de reis die ik maak en vertel ik over mijn ervaringen en hoe ik omga met kleine en grote, praktische en mentale obstakels die ik onderweg tegenkom.

1 thought on “Hoe fantasie werkelijkheid werd”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s