Bewuste keuzes maken, Persoonlijke ontwikkeling, Uitjebubbel.nl

Droombaan gezocht

Twee weken terug schreef ik nog dat je vooral niet teveel moet luisteren naar de goede raad van anderen. Helaas heeft mijn eigen ervaring me geleerd dat ze wel gelijk hadden. Zonder in te gaan op de details was mijn nieuwe baan niet wat ik ervan verwacht had. Gelukkig liet mijn situatie het toe om bewust de keuze te maken om niet te blijven zitten in die situatie, maar ontslag te nemen tijdens de proeftijd van mijn nieuwe baan.

Natuurlijk voelt het SUPER spannend om nu zonder werk te zitten, maar vooral voelt het ook goed. Ik heb de regie over mijn tijd weer zelf in de hand en mag met mijn tijd precies dat te doen waar ik me goed bij voel. Ik ga deze ruimte gebruiken om stappen te zetten als freelance tekstschrijfster, investeren in mijn opleiding tot lifecoach en uiteraard om op zoek te gaan naar een baan bij een werkgever die WEL bij mij past.

Mijn werkgever

Ik zoek een baan voor minimaal 24 uur in de regio Tilburg, bij een werkgever die kwaliteit verkiest boven kwantiteit.

Ik

  • ben 30 jaar oud
  • ben sociaal met een rustige persoonlijkheid
  • ben oprecht, zelfstandig en heb een groot gevoel voor verantwoordelijkheid
  • ben niet bang om keuzes te maken
  • ben proactief
  • heb een passie voor schrijven en het promoten van content op sociale media
  • heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling en coaching op persoonlijk niveau
  • vind het fijn om te denken, te analyseren en te begrijpen
  • heb een Bachelor en Master studie Psychologie afgerond
  • heb veel werkervaring in de horeca en als leidinggevend gastvrouw in het internationale toerisme.

De afgelopen anderhalf jaar combineerde ik deze eigenschappen als recruiter in de toeristische sector.

Voor mij is het belangrijk dat ik me kan identificeren met de visie van een bedrijf en dat er ruimte is om mijn kwaliteiten te benutten en mezelf verder te ontwikkelen. Verder ben ik heel flexibel en sta ik te trappelen om mijn handen weer uit de mouwen te mogen steken in een nieuwe uitdaging! Ik sta ook open voor tijdelijke klussen!

Uitjebubbelquote (13).png

Tips?

Heb jij een idee over een leuk bedrijf of vacature? Of heb je andere tips die me verder zouden kunnen helpen? Ik hoor het heel graag!

Uiteraard ga ik je via uitjebubbel.nl en Facebook op de hoogte houden van hoe mijn zoektocht naar een nieuwe baan verder gaat.

3 thoughts on “Droombaan gezocht”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s