Bewuste keuzes maken, Duurzaamheid, Uitjebubbel.nl

Een betere balans tussen mijn online en offline leven

Het werd lente en terwijl de ‘schrijf-plicht’ aan me knaagde voelde het niet goed om met het mooie weer binnen te gaan zitten schrijven over de dingen die ik daardoor buiten niet kon doen. Dus besloot ik schijt te hebben aan de verplichting die ik mezelf had opgelegd en genoot ik enorm van de tijd die ik doorbracht in de tuin, keuken en met een grote voorjaarsschoonmaak. Ook hield ik tijd over om na te denken over welke kant ik op wil gaan met uitjebubbel.nl

Richting geeft focus

Want inmiddels weet ik goed hoe mijn ideale leven eruit ziet. In dat leven is duurzaamheid de belangrijkste factor en ‘bewuste keuzes maken’ de vaardigheid die ik daarbij nodig heb. Om focus in mijn leven en mijn verhalen aan te brengen zullen de berichten op uitjebubbel.nl vanaf nu dan ook alleen nog maar gaan over duurzaamheid en de manier waarop ik dit een steeds grotere rol in mijn leven geef.

(Bij een nieuwe focus hoort ook een nieuwe vormgeving en logo, wat vind je ervan?)

Balans tussen mijn on- en offline leven

Omdat mijn ideale leven zich niet online afspeelt (en ik vanaf morgen weer fulltime aan het werk ga) heb ik verder besloten om het twee keer per week updaten van mijn blog helemaal los te gaan laten. Wekelijks zal er een update verschijnen van mijn ‘big-journeys-begin-with-small-steps-missie’ (en als dat op zondag niet lukt dan komt het op een andere dag) maar de vaste update op woensdag ga ik laten vervallen. Het gebeurde me vaak dat ik maar schreef om het schrijven, maar vanaf nu zal ik alleen nog ervaringen delen die het écht waard zijn om te vertellen.

Moestuin update

En vandaag wil ik daarom afsluiten met een kleine moestuin update, want dankzij een combinatie van hard werken en het mooie weer van de afgelopen tijd kunnen we inmiddels onder andere al genieten van dit schitterende resultaat:

Voorjaars krokussen

uitjebubbel.nl (37)

Verschillende soorten sla

uitjebubbel.nl (38)

Aardbeien

uitjebubbel.nl (39)

En de eerste kruiden staan in onze kruidenbak

uitjebubbel.nl (40).png

Tot snel weer!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichten, volg uitjebubbel.nl dan op Facebook of laat je e-mailadres achter en ontvang een e-mail zodra er een nieuw bericht online komt. 

 

 

1 thought on “Een betere balans tussen mijn online en offline leven”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s