Home

Welkom op het online platform voor persoonlijke ontwikkeling!

Hoe zou het voor je zijn als je vol trots en zelfvertrouwen een leven zou kunnen leiden dat echt bij je past? Een authentiek leven, dat je voldoening geeft omdat je met jouw passie en talenten echt iets kunt betekenen. Een leven waarin jij de touwtjes in handen hebt en niets je meer in de weg staat van het zetten van de stappen die nodig zijn om jouw dromen te bereiken?

Mijn grote droom is om zoveel mogelijk mensen te helpen om uit hun bubbel te stappen. Als Life Coach sta ik daarom naast je. Samen gaan we de strijd aan met jouw kritische stemmetje zodat je leert er goed mee om te gaan zodat het jou niet meer weerhoudt van het zetten van de stappen richting het leven dat jij zou willen lijden. Ik help je onderzoeken welke gedachten en overtuigingen nuttig zijn om met je mee te nemen. Maar vooral ook gaan we kijken naar wat je achter je kunt laten. Met in je rugzak alleen nog dat wat je goed kunt gebruiken, is er ruimte ontstaan om rechtop te gaan staan. Los van alles dat je dacht te zijn ga je jezelf (opnieuw) leren kennen. Ik help je ontdekken waar jouw talenten liggen en wat jouw missie is.

Mijn missie is geslaagd als ook jij het verschil gaat maken!

Samen zorgen we ervoor dat je zichtbaar wordt en vol trots en vertrouwen de eerste stappen richting jouw authentieke droomleven.


 

Lots of love,Your 10th Grade Students (2).png


“Hoe zou het voor je zijn als je anders zou leren denken?”


Maak nu een afspraak voor je eerste online Life Coaching sessie!


Wil je onderdeel uitmaken van de Uit je Bubbel Community,
Gratis inspiratie en tips ontvangen, en op de hoogte blijven van alle online ontwikkelingen?


Na het lezen van deze site toch nog vragen? Mail ze vrijblijvend naar info@uitjebubbel.nl

Wendy.pngWendy van den Bersselaar
Psycholoog en Life Coach

E-mail
info@uitjebubbel.nl

KvK-nummer 69725780