Coaching

Mijn naam is Wendy, ik ben afgestudeerd als Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie. Na mijn afstuderen was ik zoekende naar een loopbaan waarbij ik elke dag met plezier mijn werk kan doen. Omdat ik het met mijn verstand niet kon bedenken volgde ik op dat moment mijn hart. Jarenlang werkte ik daardoor op verschillende plekken in het buitenland. Ik leerde mezelf steeds beter kennen en besloot terug naar Nederland te komen waar ik ging werken in de arbeidsbemiddeling.

Inmiddels wist ik echter ook waar mijn talenten lagen. Ik observeer graag en ga graag één-op-één met mensen in gesprek. Ik ben rustig en benaderbaar en terwijl ik jou en je verhaal altijd zal respecteren reflecteer ik op wat ik bij je zie, zodat je nog meer jezelf kan leren zijn en je als persoon kan groeien.

Onder het motto ‘wat je aandacht geeft groeit’ besloot ik om mijn passie en talenten verder de ruimte te geven. Na een intensieve opleiding tot lifecoach ontstond zo in 2017 uitjebubbel lifecoaching.

 

cropped-lifecoachlogo-6-liggend.png

Ik pas oplossingsgerichte lifecoaching toe, waarbij ik jou onder andere kan helpen met de volgende soort vragen:

  • Wie ben ik?
  • Wat zijn mijn talenten?
  • Wat voor werk past er bij mij?
  • Mijn leven is ingericht volgens de verwachtingen van de mensen om mij heen, hoe maak ik me daarvan los zodat ik het om mijn manier kan doen?
  • Ik heb een droom, maar weet niet welke stappen ik moet zetten om die droom te bereiken?
  • Ik weet dat ik meer in mijn mars heb dan ik nu laat zien, maar iets houdt me tegen, ik weet alleen niet wat?

Alles is mogelijk en niets is te gek!

Vind jij het prettig om je probleem via de mail, sms of Skype te bespreken, geen probleem. Wil je liever face-to-face afspreken dan nodig ik je graag uit in mijn praktijk in Tilburg, kom ik naar jou toe of gaan we samen een stuk wandelen om jouw verhaal te bespreken.

Herken jij jezelf in een van de vragen hierboven of wil jij geheel vrijblijvend contact met mij opnemen om te bespreken hoe ik jou kan helpen? Vul onderstaand contactformulier in, binnen 24 uur ontvang je een reactie.

Liefs Wendy