Over mij

Mijn naam is Wendy van den Bersselaar, ik ben 31 jaar oud en in 2012 afgestudeerd aan een Master in de Klinische en Gezondheidspsychologie. Tijdens mijn studie ontdekte ik dat ik niet bezig wil zijn met het oplossen van een probleem. Maar wat ik wel wilde wist ik toen ook nog niet precies. In de jaren die volgden heb ik dan ook vooral mijn hart gevolgd en ben ik, via een aantal mooie (werk)ervaringen in het buitenland, op kantoor in Nederland terecht gekomen.

Terwijl ik gaandeweg heb ontdekt dat een fulltime kantoorbaan niet bij mij past, leerde ik ook mezelf steeds beter kennen. Ik weet nu waar mijn talenten liggen en wil die heel graag professioneel toe gaan passen zodat iedere dag de moeite waard wordt, omdat ik met passie en plezier naar mijn werk kan gaan.

De eerste stap die ik daarom heb gezet was het doen van een opleiding tot Lifecoach. Met het opzeggen van mijn fulltime kantoorbaan zette ik onlangs de tweede stap.

Ik ben van nature positief en oplossingsgericht ingesteld. Ik ben integer en oprecht, niet bang voor emotie en diepgang en houd ervan om te observeren, doorvragen en reflecteren. Terwijl ik niet voorbij wil gaan aan het aanwezig zijn van een probleem, ben ik vooral geïnteresseerd in de mens daar omheen. Met als motto ‘wat je aandacht geeft groeit’ ben ik ervan overtuigd dat het veel meer nut heeft om te kijken naar wat iemand wél kan, wat iemands unieke talenten zijn en hoe je die talenten toe kan passen om doelen te bereiken die op individueel niveau het leven (meer) waardevol te maken.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te leren denken in mogelijkheden zodat ze vanuit daar kunnen kijken hoe ze hun talenten kunnen gebruiken om het (voor hen) maximale uit hun leven te kunnen halen, en ook daar help ik graag bij.